Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Black Friday 2020

Je to tu, největší slevová akce roku pod rouškou koronaviru a Black Friday. Jedinečná šance jak vyřešit dárky pro děti levně, rychle a bezpečně. Nabízíme hravé, zábavné a smysluplné kreativní produkty PIXIE CREW se slevou 30, 50 a 70%.

Kamenné obchody jsou stále ještě zavřené, dopravci mají více než napilno a nejvýhodnější předvánoční nákupy jsou tu. Nabízíme ty nejzajímavější, neoriginálnější a zároveň velmi smysluplné dárky pod letošní vánoční stromeček. Jediné kreativní, hravé a zábavné školní potřeby na trhu - od aktovek, přes batohy, tašky přes rameno, vaky na záda až po penály, peněženky, pouzdra, náramky a drobné tvůrčí dárky.

Black Friday slevy až 70% v eshopu PIXIE CREW

Tip na smyluplné dárky k vánocům pro děti

Vše s naší patentovanou silikonovou deskou s pixely pro tvorbu obrázků, nápisů a grafických motivů technikou pixel artu, která rozvíjí potenciál dítěte z pohledu jemné motoriky, fantazie, tvůrčího ducha, poznávání písmen a čísel, posouvání představivosti a práce s omezeným prostorem atd. Zájem o naše tvůrčí a hravé produkty strmě roste, letos od stovky procent. Nás více těší pozitivní zpětná vazba od našich zákazníků, kterou si můžete ověřit na Heurece nebo přímo na našem webu v sekci Hodnocení obchodu.

Levné dárky k vánocům právě teď

A teď to hlavní. Jsme výrobce, ti kdo produkty navrhují a tvoří. Díky tomu máme možnost jednou za rok výrazně zlevnit drtivou většinu sortimentu tak, jak si to "přeprodejci" dovolit nemohou. Letos jsou to slevy škálované podle typu produktu od 30 přes 50 až po 70%. Žádná fikce či předchozí zdražení -  vše si můžete ověřit opět na Heurece, kde uvidíte transparentně vývoj ceny produktu v poslední době. Mrkněte na ukázku níže:

Vývoj ceny produktu PIXIE CREW v rámci Black Friday - žádný podvod a fikce

 

Akce platí od 24.11. do 29.11. a na 99% ji prodloužíme ještě v rámci Cyber Monday - tedy do pondělí 30.11.2020. Čím dříve se pro nákup rozhodnete, tím větší šance je, že Vámi vybrané zboží bude ještě skladem. V rámci Black Friday máme denně stovky nákupů a tak se skladová dostupnost některých produktů rychle snižuje.

Sleva 20% na nejprodávanější Minecraft kolekci

Naše bestsellery ověnčené nejlepším hodnocením zákazníkům a vévodící žebříčkům prodejů několika posledních let z kolekce Minecraft nejsou na úrovni produktu zlevněné. Díky slevovému kuponu s kódem MNCRFT20 však můžete do pondělí 30.11. získat také výhodněji. Využijte 20% slevu na Minecraft batohy, aktovky, penály, pouzdra a peněženky s oblíbeným motivem zelené kostky, který boduje právě u hráčů Minecraftu.

Affiliate program