Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Tip na originální dárek k Valentýnu

Datum svátku dne svatého Valentýna se kvapem blíží a už 14.2.2019 budou mít všichni zamilovaní šanci posílit své vztahy a obdarovat někoho blízkého. A my v PIXIE CREW máme tip na ten nejoriginálnější dárek Valentýnu, za který ani moc neutratíte.

Tip na originální dárek k Valentýnu

Den svatého Valentýna má v anglosaských zemích už pěkně dlouhou tradici a s pravidelnou pevností se slaví každého 14.2. jako jedinečný svátek zamilovaných. Je to den plný intimních sdělení, přáníček se srdíčky a zaláskovaných dopisů. Tradičně se posílají dárky, květiny, sladkosti a pohledy se symbolem lásky v podobě srdíčka.

Chcete-li překvapit a být originální, zapomeňte na ohranou čokoládu a pohlednici s přáníčkem a zkuste darovat něco, co vás v očích drahé(ho) posune na úplně jiný level. Darujte něco kreativního, současného, plného fantazie a jedinečnosti. Přitom nemusíte utrácet tisíce ani stovky korun.

Přesně takové jsou totiž pixelové náramky PIXIE CREW, které se ne nadarmo nazývají silikonové náramky přátelství. Ty jsme až do 14.2. zlevnili o 15%, takže jsou nyní ještě levnější. Jak se Vám líbí PIXIE CREW náramky? Co byste vyskládali drahé polovičce na silikonové desce k Valentýnu? Piště do komentářů, těšíme se na vaše tipy k Valentýnu.

Svatý Valentýn 2019 je tu, už 14.února

Affiliate program