Velká Minecraft soutěž s časopisem Score

S vydavatelem hráčského časopisu Score jsme připravili velkou kreativní soutěž o ceny Pixie Crew v celkové hodnotě 30 000 Kč. Podmínky soutěže se dozvíte v 10. vydání časopisu Score SPECIÁL MINECRAFT, které najdete od 25.5.2018 v novinových stáncích, trafikách i marketech.

Minecraft je jednou z mála počítačových her, která staví na představivosti, kreativitě a fantazii. Posouvá tyto a další schopnosti dětí díky tvoření vlastního světa. To zapadá skvěle i do naší filozofie a proto jsme se nedávno v této souvislosti rozhodli pro spolupráci s vydavatelem legendárního hráčského časopisu Score na kreativní soutěži, která by zapadla do konceptu jejich speciálního vydání zaměřeného právě na Minecraft.

Kreativní soutěž o pixelové batohy, tašky, diáře a peněženky

V 10. čísle SCORE SPECIÁLU s podtitulem MINECRAFT tak narazíte na fotografie PIXIE CREW batohů, tašek přes rameno nebo pixelového diáře.  Do kreativní soutěže jsme věnovali lákavé ceny v podobě pixelových produktů naší značky v hodnotě téměř 30 000 korun.

Hodnotné ceny

Hlavní výherce vyhrává od každého jeden kousek, což je dosti lákavé nebo ne? A přitom nejde o nic až tak složitého, detaily soutěže se dozvíte v časopise, který je od 25. května 2018 v novinových stáncích a trafikách. Seženete jej také třeba v Kauflandu. Celkem by mělo být 17 výherců, takže šance na výhru minecraftového pixelového batohu, tašky, peněženky či diáře je nemalá.

O časopisu Score Minecraft

Zájemce o Minecraft potěší časopis i dalšími lákadly v podobě velkého plakátu, 4 sběratelských kartiček a hlavně 148 stran tipů, rad a triků pro začátečníky i pokročilé hráče Minecraftu.

SCORE Minecraft 10. speciální vydání
 

Minecraft batohy, tašky, penály a další zboží od PIXIE CREW

Naši kompletní nabídku pixelového zboží z kolekce Minecraft si můžete prohlédnout v eshopu.

Affiliate program