Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Nosí Jurský park na zádech

Zdá se Vám to zhola nemožné? Nosit Jurský park na zádech? Ikdyby jej někdo unesl, tak ... né, neunese. Nenechte se napínat a mrkněte do našeho nového blog postu, kde pochopíte, jak je možné dostat Jurassic Park na záda a bez bolesti ;)

Bylo nebylo. Babička pořídila vnukovi pořádnou zásobu pixelů a ten si na svém studentském pixelovém batohu vyskládal parádní logo Jurassic. Motiv, který si vnuk na modročerném studentském batohu vyskládal, by se mohl líbit všem příznivcům Jurského parku. Ať už jde o film Jurský Park 3D nebo hry jako Jurassic Park Builder (simulátor dostupný pro iPhone / iPad, Android a Facebook) a Jurassic World.

Studentský batoh s motivem Jurského parku

Na rok 2018 se chystá sci-fi snímek Jurský svět: Zánik říše, na který se jistě fanoušci Jurského parku těší. Ten navazuje na stejnojmenný snímek z roku 2015 (bez podtitulu Zánik říše). Oba filmy pak dávají dohromady ságu a jsou odkazem původní klasiky z roku 1993 a Ztracený svět z roku 1997 (obojí pod taktovkou Stevena Spielberga).

V roce 1993 také vyšla povedená kniha Jurský park, kterou napsal Michael Crichton. Jeden ze čtenářů knihu hodnotí velmi pozitivně.

"Plazi jsou odpudiví, protože mají studené tělo, šedavou barvu,chrupavčitou kostru, špinavou kůži, divoký vzhled, vypočítavý pohled,odporný pach, hrubý hlas, nečisté obydlí a strašlivý jed.Jejich stvořitel tudíž neplýtval silami, aby jich nadělal mnoho." Carl Linné, 1735.. Většina lidí stejně jako já se setkala s Jurským parkem poprvé až u filmu Stevena Spielberga. Nespornou výhodou oproti filmu, který byl spíše rodinné sci - fi je ta, že kniha je čistokrevný horror. Ve knize se vyskytují ty nejlepší scény z celé trilogie (Voliéra s Pterodaktily, souboj na lodi, úvod z pokousaným dítětem, budování parku, vytváření dinosaurů, fauny a flóry, snaha o obnovu parku, lov zvířat, loď mířící do San Franciska.. Největší výhoda se kterou jsem se nikdy předtím nesetkal je až pudový strach který při čtení zažíváte. Nectíte jejich samotnou existenci. To je největší síla knihy. Spielberg dokázal všechno tohle ignorovat, zahodil a vystříhal ty nejpodstatnější scény a udělal z filmu scenáristicky plochý a laciný rodinný film.

Pixelový batoh modročerný s motivem Jurassic Park

Affiliate program