Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Skládáme muziku a tvoříme videa

PIXIE CREW je kreativní brand a stojí za ním i kreativní tým lidí. Baví nás tvořit a hrát si stejně jako to baví děti, které nosí naše batohy, tašky a používají naše pixelové penály, pouzdra a peněženky. I proto tvoříme veškerou kreativu prakticky sami - od produktových fotografií, promo videa až po vlastní hudbu. A čeká nás mnohem a mnohem víc takové zábavy.

Těšíme se na každou chvíli, kdy můžeme něco tvořit. Něco krásného, vzrušujícího, nového a objevného. Svět dětí je stejný. V mnohém sdílíme s dětmi stejný svět, stejnou myšlenku a vizi. Máme hlavy plné kreativních myšlenek, rádi fantazírujeme, pohráváme si - jen tak, pro radost.

Nedávno jsme natočili v Roztokách u Prahy produktové video k našemu nejprodávanějšímu batohu pro prvňáčky a žáky 1. stupně základní školy. Oblíbená školní aktovka se vzorem zelené kostky ala Minecraft se stala během prázdnin naší vlajkovou lodí a pomalu mizí ze skladů. Video si můžete prohlédnout níže nebo přímo na našem zbrusu novém YouTube kanále PIXIE CREW. Pokud by se Vám video líbilo, budeme rádi, když si přihlásíte odběr videí na YouTube kanále. Chystáme takových videí více. Měli byste je tak jak se říká "z první ruky".

 

Video obsahuje zvukovou stopu z dílny našeho kolegy Standy, který se zabývá komponováním hudby na počítači už spoustu let a pro účely promo videa si vystřihnul elektronickou muziku ve stylu starých 8bitů a moderních chiptunes. Je-li chiptune sound tvojím šálkem kávy, pak neváhej a mrkni oficiální PIXIE CREW SoundCloud profil, kde budeme přidávat i další tracky.

Staré osmibitové počítače jako je Commodore C64, Atari 800 XE nebo Sinclair ZX Spectrum už má dnes asi málokdo. Ta éra zpracováním jednoduchých stařičkých osmibitových her se však stále vrací a tvoří tak skvělou alternativu k náročným moderním gamesám, které vyžadují silné stroje a také mnoho času a energie pro jejich hraní. U osmibitovek si člověk odpočinul, relaxoval, chvilku se odreagoval od práce nebo všedního dne. Právě v jednoduchosti je jejich síla.

Grafika osmibitových her je díky malému rozlišení a rozpixelovanému vzhledu blízká naší myšlence pixelových produktů a kreativě na tom postavené. Podobné je to i se zvukovými chipy na osmibitech, které byly prakticky jen velmi jednoduchými generátory zvuku (spíš šumu). Celý ten podivný svět osmibitových her a primitivních old school počítačů nás ohromně inspiruje a baví.

Affiliate program