Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Pixelové školní batohy pro prvňáčky

Dlouho očekávané, často poptávané, prostě přesně takové, jaké jste je chtěli. Máme školní batohy pro prvňáčky - jediné na trhu, které rozvíjí dětskou fantazii, kreativitu a zručnost. Svým vzhledem a přidanou hodnotou v podobě pixelové desky a pixelů jsou veselé, hravé a zcela jiné než všechny ostatní batohy pro prvňáčky.

Už jen měsíc a půl dělí děti od školy. Některé půjdou zpátky do školy po zasloužených prázdninách, jiné tam zamíří v září poprvé. Právě těm jsme chtěli zpříjemnit vstup do nové životní etapy. Připravili jsme dva naprosto úžasné pixelové batohy - chlapecký a dívčí. A aby byla výbava kompletní, přidali jsme navrch ještě pixelový penál zdarma.

Od ostatních školních batohů pro prvňáčky a žáky prvního stupně základní školy se liší tím, že mají pixelovou desku. Na tu lze pomocí pixelů vyskládat libovolný motiv podle toho, co má dítko rádo. Některé si tam vyskládá barevného motýlka, jiné hlavu Creepera z Minecraftu a další zas logo oblíbené hudební skupiny.

Ve fantazii se meze nekladou, ba naopak. Pixelový batoh rozvíjí fantazii, kreativitu, jemnou motoriku a všeobecnou zručnost dětí. Dokáže je zabavit na dlouhé chvíle, někdy i hodiny. Každý den mohou jít do školy s jiným motivem. Dokonce se mohou kreativní činností zabavit i o přestávce nebo ve školní družině. Školní batoh s pixely je odliší od ostatních, je zcela jiný než mají děti běžně ve škole.

K dispozici máme zelený kostkovaný pixel batoh ve stylu Minecraft pro kluky a růžový školní batoh s pixely pro dívky. Pokud ještě váháte a nemáte stále pro své prvňáčky školní aktovku, tohle je něco, co děti vážně ocení. Je to trendy, je to v kurzu, moderní vzhled, kvalitní materiály a hlavně - umí to víc než jen nosit sešity a knihy. Pixelbags umí děti pobavit, rozveselit, zaměstnat a především rozvíjet a to ve vícero směrech. To je hlavní deviza a přidaná hodnota těchto pixelových batohů.

Paní Renáta Žákovcová nám se slovy "Díky moc za vše. Náš prvňáček už si batoh vyšperkoval a už se těší až v září poprvé vyrazí." dnes zaslala nádhernou fotografii nedávno zakoupeného klučičího batohu, na kterém si její syn vyskládal logo Minecraft hry. Máme z takové zpětné vazby ohromnou radost a těšíme se na další fotografie našich pixelových produktů v praxi.

PIXIE CREW Pixelový školní batoh pro prvňáčky

Ideální je koupi batohu konzultovat s dítětem a ačkoliv spolu s batohem dostanete kromě penálu ještě sadu 200 barevných pixelů zdarma, nemusí to zrovna stačit na motiv, který má již v hlavě Vaše dítko. Může potřebovat více černých nebo bílých pixelů. Pixely lze libovolně dokupovat, k dispozici je 24 barev. Pixely navíc můžete přidat k objednávce batohu s penálem, samostatně nebo zakoupit v síti prodejen Albi (případně v pražské prodejně Hamleys).

Affiliate program