Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

PIXIE CREW vystavuje na veletrhu hraček FOR TOYS

Pixie Crew je aktivním členem Sdružení pro hračku a hru a zve vás na veletrh hraček FOR TOYS 2021.

Hned dvě velké události jsou ve znamení říjnových aktivit pro nás v PIXIE CREW.

Sdružení pro hračku a hru

Přijali jsme výzvu a chceme se aktivně zapojit do zlepšení podnikatelského prostředí v České republice tím, že budeme předávat zkušenosti v odborném sdružení designérů, konstruktérů, výrobců a prodejců hraček v České republice.

Sdružení pro hračku a hru (www.sdruzenihracky.cz) je pro nás místem, kde se budou setkávat aktivní členové z prostředí hraček a her. Členové sdružení jsou malí, středně velcí i velcí hráči na trhu a vzájemné sdílení informaci je velkou motivací nejen pro rozvoj PIXIE CREW do budoucna.

Veletrh hraček For Toys 2021

Pod hlavičkou PIXIE CREW a člena Sdružení pro hračku a hru, nás můžete navštívit i na veletrhu FOR TOYS v Pražských Letňanech, kam vás tímto srdečně zveme. Zároveň pro první z Vás máme i čestnou vstupenku zdarma. Počet vstupenek je omezen, tak neváhejte. Potkáme se na našem veletržním stánku od 21.10 – 24.10.2021, stánek 2B09.

Veletržní sleva 15% platí od 15.10. do 31.10.

A co jsme si pro Vás připravili?

Novinku nové kolekce MINECRAFT, zcela novou ekologickou řadu dřevěných hraček Eco-brick, super ceny na vybrané vystavené produkty a v neposlední řadě taky veletržní slevu platnou i u nás na eshopu.

PIXIE CREW prezentuje Eco-Bricks na veletrhu hraček FOR TOYS 2021

Těšíme se na Vás!

Milan a Iva Gába

PIXIE CREW

Affiliate program