Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Tipy na vánoční dárky pro děti 2021

Možná zrovna zvažujete, jaké dárky vybrat pod stromeček pro vaše děti? Nechcete nic všedního a obyčejného? Originální vánoční dárky pro děti jsou naší doménou už spoustu let. Jsou krásné, hravé, zábavné, tvořivé a zároveň rozvíjí dětskou fantazii, kreativitu a jemnou motoriku. A pod stromečkem si navíc díky vychytávkám od PIXIE CREW můžete užít společné okamžiky s celou rodinou.

Koho chcete obdarovat?

Základní kritéria výběru jsou jasná. Věk a pohlaví dítěte determinují výběr do značné míry. K výběru ideálního vánočního dárku pro dítě je potřeba dívat se chvilku na svět očima dítěte. Třetím kritériem a to tím nejdůležitějším je zájem dítěte. Zájem může dokonce eliminovat faktor věku a pohlaví. Není ojedinělé, že si holčička ráda hraje s vláčkem a sedmiletý kluk si nejraději hraje s kuchyňkou pro děti od 3 do 5 let.

Vánoční dárky pro kluky

Naše tipy na vánoční dárky pro kluky se budou určitě hodit. Pro kluky, kteří rádi hrají kopanou a líbí se jim cokoliv s fotbalovou tématikou, bychom doporučovali zelený silikonový náramek s multipixely s fotbalovou tématikou a zelenou inteligentní plastelínu v dárkovém balení. Chlapcům, kteří dávají přednost příšerkám a baví je také plastelína, by udělal radost dárkový set super zábavné inteligentní plastelíny a náramku svítícího ve tmě + 4 multipixely s příšerkami k tomu. Hravé silikonové náramky se obecně hodí pro malé sportovce, kteří jsou zároveň hračičkové. Díky patentované technologii si mohou děti na náramek vyskládat kromě multipixelů i jednotlivé barevné pixely nebo dokoupit písmenkové pixely a vyskládat si na náramek třeba své jméno.

Kluci, kteří jsou blázni do dinosaurů, budou nadšení z naší kolekce DINO. Najdou tam jak školní potřeby (aktovky, dětské batohy, penály a pouzdra), tak třeba parádní dino peněženku nebo multipixely s dinosauří tématikou. Chlapce se zálibou ve sci-fi tématice bude bavit naše kolekce Derek. Starší kluci uvítají naopak černobílou kolekci pouzder, peněženek a dětských batohů s motivy Meme.

Suverénně nejprodávanější tématickou kolekcí pro kluky je Minecraft řada. Minecraft chlapci zbožňují a berou prakticky vše, kde se objeví Creeper a fantastický kostičkovaný svět. Pokud je ten herní svět Minecraftu navíc principiálně blízký pixelartovému světu PIXIE CREW, není co řešit. Školní aktovky, batohy do školy, penály a pouzdra jsou nejprodávanějším zbožím v našem eshopu. Oblíbené jsou i minecraftové pytlíky na cvičky a kreativní poznámkové bloky.

Pokud chcete vyloženě dárkové balení, pak mrkněte do sekce Dárkových sad. Skvělý vánoční dárek pro děti je třeba v této kolekci, kterou si můžete rozdělit pro vícero kluků. A pokud si dítě chce vybrat samo, není nic jednoduššího než Dárkový poukaz. Ty připravujeme zbrusu nové s platností do konce roku 2022. Univerzálním dárkem pro chlapce je Krabice plná překvapení. Novinkou v letošním roce je Grafiti kolekce ideální pro streetové nadšence, skejťáky a fanoušky sprejerského umění.

Vánoční dárky pro holky

Mrkněte se také na PIXIE CREW tipy na vánoční dárky pro dívky. Holky jsou fintilky a tak je budou více zajímat silikonové náramky přátelství a hravé kulaté přívěšky. Náramky především v růžové, červené a fuchsiové barvě. Oblíbené jsou náramky přátelství s unicornem / jednorožcem. Z přívěšků půjde letos na dračku u dívek fuchsiová barva. Pokud je Vaše holčička nadšená do plastelíny, pak ji bude bavit inteligentní plastelína, kterou máme v sadě s náramkem. Pro dívky jsou ideální fialová Hello Kitty kolekce a růžová s jednorožcem.

Univerzálním dárkem pro dívky je Dárková sada kreativní psaní pro holky nebo Dárková sada náramků pro dívky. Z tématických kolekcí jsou u dívek oblíbené kromě doprodávaného bestselleru Hello Kitty také sady čarodejnická kolekce Nyxx, stylová černobílá kolekce Mia, holčičí puntíkatá série Circle Pop nebo flitrová kolekce pro milovnice odlesků a diskotékových parketů.

Pokud chcete něco opravdu originálního a ulítlého, pak mrkněte na antistresové hračky Quirkiez, které byly hitem loňských vánoc a dodnes se jich prodaly stovky kusů. Z praktičtějších věcí tu máme hravé kreativní termohrnky a nově i termoláhve. Oblíbená jsou stylová tvůrčí pouzdra na iPhone, které si stále nachází své fanoušky.

Tipy na vánoční dárky pro děti v roce 2021

Affiliate program