Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

PIXIE CREW získalo ocenění SPRÁVNÁ HRAČKA pro Inovativní Hračky Podporující Vývoj Dětí

Život s dětmi je plný radosti a objevování, a co by to bylo bez hraček, které dětem nejen zpříjemní čas, ale také jim pomáhají růst a rozvíjet se? V našem dnešním článku se tak trochu pochlubíme. Naše značka PIXIE CREW právě získala prestižní ocenění za své inovativní hračky plné kreativity.

Získali jsme ocenění za kvalitu. A co naše produkty natolik odlišuje od ostatních? Naše produkty, školní potřeby, ale i drobné hračky nejsou totiž je hravé a zábavné, ale také podporují komplexní rozvoj a vzdělávání dětí. Ocenění jsme dostali konkrétně za náš inovativní edupanel, což je prakticky deska v A5 formátu na vyskládávání pixelových motivů.

pixie-crew-edupanel-a5-vyhral-oceneni-spravna-hracka

Ocenění "SPRÁVNÁ HRAČKA" není jen dalším oceněním na trhu s hračkami. Je to symbol kvality a výchovy. Značka PIXIE CREW spolupracuje s významnými organizacemi v oblasti hraček a vzdělávání, aby zajistila, že jejich hračky nejen splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, ale také mají výchovnou hodnotu pro děti. U hraček je zákonem vyžadována zdravotní nezávadnost a bezpečnost. Hračky, které normám nevyhovují, se na trh nedostanou nebo jsou z něho odstraněny. PIXIE CREW nejen dodržují tyto normy, ale také překračují očekávání tím, že navrhují hračky, které podporují vývoj dětí a rozvíjí jejich schopnosti. "Pixelové produkty nejsou jen zábavou, jsou také nástrojem pro růst" , vysvětluje Milan Gába majitel PIXIE CREW.

Ocenění "SPRÁVNÁ HRAČKA" má za cíl podpořit vývoj, výrobu a prodej kvalitních hraček pro děti. Toto ocenění může ovlivnit nejen tvůrce a výrobce, ale také prodejce a samozřejmě rodiče, kteří budou nyní více žádat a preferovat "SPRÁVNÉ HRAČKY" pro své děti. Pokud jste rodičem, jistě víte, jak je důležité vybrat pro své děti hračky, které je nejen zabaví, ale také jim pomohou růst. Značka PIXIE CREW nabízí právě takové produkty, které jsou skvělým společníkem pro rozvoj dětí.

Ocenění "SPRÁVNÁ HRAČKA" je důkazem toho, že kvalitní a výchovné hračky mají své místo v dětském světě. Dost už však chlubení se prestižním oceněním, pokračujeme v tvrdé práci směrem k přínosům pro rozvoj našich dětí, protože to je věc, která nám dává ohromný smysl. Hračky z dílny PIXIE CREW si můžete online prohlédnout v našem internetovém obchodě.

banner-oceneni-spravna-hracka-pro-pixie-crew

Affiliate program