Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Pohlednice a přání: dárek, který nikdy nezestárne

Přání a pohlednice jsou tradičním způsobem, jak vyjádřit své pocity a myšlenky blízkým lidem. I v dnešní době, kdy máme k dispozici moderní technologie, mají své nezaměnitelné kouzlo.

pixie-crew-pohlednice-s-pranim-a-darkem-uvnitr

Proč jsou pohlednice a přání stále tak oblíbené?

Mezi hlavní důvody patří:

Ručně napsané přání je osobním dárkem, který je vnímán jako více než jen obyčejný předmět.
• Psaní přání a pohlednic je skvělou příležitostí, jak s blízkými lidmi sdílet své pocity a vyjádřit jim svou lásku, péči a podporu.
• Pohlednice a přání jsou často spojeny s krásnými vzpomínkami a okamžiky, které si takto můžeme navždy uchovat.

Zajímavost z oblasti pohlednic a přání

Věděli jste, že vůbec první vánoční pohlednice se zrodila právě v Británii, a to už v roce 1843. Toto je vůbec první vánoční pohled. Je tištěná a ručně kolorovaná. V době svého vzniku se ten nápad příliš neujal, možná kvůli vysoké ceně. (zdroj: https://www.irozhlas.cz)

PIXIE CREW pohlednice s dárkem

Značka PIXIE CREW nabízí sadu 4 tematických pohlednic, které se odlišují od jiných tím, že obsahují dárek ve formě nalepovacího panelu s PIXIE CREW trny a sadou pixelů. Na další stranu lze napsat přání či pozdravy. Celé přání lze odeslat poštou.

Tip pro rodiče

Pohlednice a přání jsou skvělým způsobem, jak naučit děti vyjadřovat své emoce. Můžete je vyzvat, aby vám napsaly přání k narozeninám, svátku nebo jen tak. Děti se také mohou zapojit do tvorby vlastních pohlednic. Stačí jim k tomu kartón, barevné pastelky nebo fixy a trochu fantazie.

Kromě toho, že pohlednice a přání jsou osobním dárkem, mohou být také skvělým způsobem, jak uchovat vzpomínky na krásné okamžiky. Když budete v budoucnu listovat v krabici s přáními a pohlednicemi, budete mít možnost znovu prožít všechny ty chvíle, kdy vám je vaši blízcí poslali.

Pohlednice a přání jsou také skvělým způsobem, jak ukázat někomu, že na něj myslíte. Když někomu pošlete pohlednici, říkáte mu, že jste si na něj vzpomněli a že vám na něm záleží.

Pokud tedy hledáte způsob, jak vyjádřit své pocity a myšlenky blízkým lidem, pohlednice a přání jsou skvělou volbou. Jsou osobní, nezapomenutelné a vždy přinesou radost.

Další tipy pro rodiče

• Připravte si s dětmi společnou aktivitu. Můžete si spolu vyrobit pohlednice nebo psát přání.
• Pomozte dětem vybrat si, komu budou přání posílat. Můžete jim pomoci vymyslet, co do přání napíší.
• Připravte si s dětmi obálky a známky. Můžete to udělat společně jako výtvarnou činnost.
• Vysvětlete dětem, jak se pohlednice posílají.
• Použijte pohlednice od PIXIE CREW s dárkem uvnitř

Affiliate program