Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Halloween Pixel art

Anglosaský svátek oživlých mrtvol Halloween se dostal i k nám do Čech. Někdo jej nemusí a jiný zase zbožňuje. Jak to máte vy? A co třeba taková pixel artová dýně nebo strašidelná kočka vyskládaná na batohu? Baví / nebaví?

Dejte mi koledu, nebo vám něco provedu“, zpívají děti ve Velké Británii, USA, Kanadě a dalších zemích, když obcházejí domy ve strašidelných kostýmech. Tradičními znaky pro Halloween jsou dýně se svíčkou uvnitř, čarodějnice, černé kočky, duchové a kostlivci.

U nás se svátek v této podobě neslaví, ale v oknech domů a na zahrádkách můžeme vidět dýně se zapálenou svíčkou také. Děti ve školách mají halloweenské karnevaly nebo strašidelné průvody. Takže něco z této anglosaské tradice postupně přichází i k nám.

PIXIE CREW HALLOWEEN

A co vy? Fandíte tomuto svátku převzatému z anglosaských zemí? A co děti? Podařilo se Vám někoho pořádně vystrašit? Odpovídat můžete v komentářích ke článku ;)

Pošlete nám svojí fotku s tématem Halloween a nějakým pixelovým PIXIE motivem. Můžete buď e-mailem na info@pixiecrew.cz nebo přímo na náš Facebook. Ten nejhezčí může od nás za odměnu dostanet malý dárek.

Pro inspiraci: hledejte “halloween pixel art” ve vyhledávači Google, na Pinterestu / Instagramu / Snapchatu a dalších sociálních sítích…

Pixel art lebka - Halloween Pixel art hřbitov - Halloween

Pixel art dýně - Halloween Pixel art kocour - Halloween

ZDROJE: Kocour Kandi Patterns | Dýně Pixel Art

Affiliate program