Soutěž o super batoh nebo tašku přes rameno

Chceš vyhrát super pixelový batoh nebo messenger tašku přes rameno? Stačí se zůčastnit soutěže, navrhnout design online v našem vymazlenym PIXIE CREW EDITORu, získat pár lajků od tvých kámošů a výhra je tvoje! Jdeš do toho s námi?

V naší kreativní pixelový dílničce PIXIE CREW jsme pro tebe a tvý kámoše upekli soutěž o suprovej pixelbag a dvě topový tašky přes rameno. Jsme hraví stejně jako ty, takže jsme si přípravu soutěže pořádně užili. Tady jsou termíny, výhry a podmínky soutěže.

Název soutěže

Chceš mít super batoh nebo tašku přes rameno? Navrhni design a vyhraj to!

Termín soutěže

20.6.2017 od 12:00 - 30.6. do 12:00

Výhry

  1. Studentský batoh PIXIE CREW - výhra pro 1. místo
    PIXIE CREW studentský batoh advanced BUBLINY/ SVÍTÍCÍ VE TMĚ (katalog. č. PXB-06-P98 + 500 pixelů) - https://www.pixiecrew.cz/pixie-crew-studentsky-batoh-advanced-bubliny
  2. Taška přes rameno Minecraft ZELENÁ KOSTKA - výhra pro 2. místo
    PIXIE CREW taška přes rameno ZELENO / ČERNÁ (katalog. č. PXB-04-D24 + 200 pixelů) - https://www.pixiecrew.cz/pixie-messenger-pxb-04-d24
  3. Pixelová taška přes rameno černá - výhra pro 3. místo
    PIXIE CREW taška přes rameno ČERNO / ČERNÁ (katalog. č. PXB-03-L24 + 200 pixelů) - https://www.pixiecrew.cz/pixie-messenger-pxb-03-l24

Postup a pravidla

Jdi na Pixie Crew Editor na adrese http://www.pixiecreweditor.com/cs

Vyber si jakýkoliv produkt z nabídky (na screenshotu je jen příklad)

Vyber si produkt v PIXIE CREW EDITORu
 

Navrhni obrázek

Využij PIXIE CREW EDITOR k návrhu vlastního obrázku
 

Stáhni obrázek

 Stáhni si obrázek z editoru k sobě a pošli nám jej

A pošli nám svůj návrh na email info@pixiecrew.cz - jako předmět (Subject) zprávy uveď prosím "Pixie soutěž" a do těla zprávy pak tvé jméno a příjmení, které uvedeme u soutěžního obrázku v galerii. My obrázek zveřejníme v soutěžní galerii na naší fejsbukové stránce www.facebook.com/pixiecrewcz. Můžeš pak požádat přátele, aby tě podpořili a dali ti lajk (klikli na To se mi líbí). 30.6.2017 ve 12:00 soutěž končí. Spočítáme lajky a pošleme výhry.

Soutěž není věkově omezena, ačkoliv cílena je na kreativní mládež a děti (pokud pomohou rodiče, ničemu to nevadí). Jeden člověk (jméno/příjmení/email) může soutěži pouze s jedním grafickým návrhem. Obrázky návrhu nesmí být v rozporu se zákony ČR a s ohledem na to, že jde o soutěž pro děti a mládež, tak nesmí obsahovat ani vulgarity, obscénnosti a podobné náměty, které jsou pro děti a mládež jakkoliv nevhodné. Takové výtvory nebudou do soutěže zařazeny.

Galerie na Facebooku

Požádejte svou rodinu, kamarády, přátele a známé, aby hlasovali právě pro vaše výtvory ve fotogalerii na Facebooku PIXIE CREW CZ, kam zaslané obrázky publikujeme. Můžete se tam také inspirovat u ostatních soutěžících nebo mrknout, jak jsou na tom ostatní s lajkama. Šance na výhru jsou zatím vysoké!

Pořadatel soutěže

Pixie Crew Group s.r.o., Jankovcova 1055/1, 170 00 Praha
IČ: 01753789, DIČ: CZ01753789
TELEFON: 730 944 744
EMAIL: info@pixiecrew.cz

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, tj. jméno, příjmení a e-mail, slouží pouze pro komunikaci v rámci soutěže a nebudou nijak uchovávány, nebudou používány k jiným účelům a ani poskytovány jakýmkoliv třetím stranám. Pokud s námi chceš být v kontaktu, sleduj náš Facebook, blog nebo se můžeš zaregistrovat k odběru newsletteru a získat tak 10% slevu na tvůj nákup.

Affiliate program