Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Blog, Strana 2

Jak na dětské vady řeči

Vady řeči u dětí v předškolním věku jsou v současné době stále častější. Ať už jde o patlavost, dyslalii, dysfázii či breptavost. Prakticky téměř 40 % všech předškoláků trpí nějakou vadou řeči a v péči logopeda je aktuálně téměř 150 tisíc dětí.

Rozvoj soustředění a pozornosti u dětí v předškolním věku

Děti jsou od přírody zvídavé a snadno se nadchnou pro nové kreativní aktivity. Milují, když mohou tvořit a vše si musí zkusit takříkajíc "na vlastní kůži". Kreativní hry postavené nad jemnou motorikou jsou skvělým prostředkem ke zlepšení dětské hyperaktivity či poruchy ADHD.

Děti, stavebnice a tvořivé hračky

Mozky našich dětí jsou jako houba a čím dříve je začnete rozvíjet nejen v oblasti technického vzdělávání a motorického vývoje, tím lépe. Kvalita, funkčnost a didaktika hraček velmi ovlivňují vývoj dětí a přímo rozvíjí jejich schopnosti (motorické, logické, prostorové, paměťové, tvůrčí apod.).

Rozvojem dětské kreativity k budoucí lepší pozici na trhu práce

Jakákoliv investice do rozvoje kreativity dětí se v dlouhodobějším horizontu vyplatí. Ať už půjde o finanční podporu tvůrčích koníčků nebo čas strávený společným stavěním jakýchkoliv stavebnic.

Black Friday 2020

Je to tu, největší slevová akce roku pod rouškou koronaviru a Black Friday. Jedinečná šance jak vyřešit dárky pro děti levně, rychle a bezpečně. Nabízíme hravé, zábavné a smysluplné kreativní produkty PIXIE CREW se slevou 30, 50 a 70%.

Halloween 2020 s Quirkiez

Letošní HALLOWEEN oslavte s našimi Quirkiez, kterým lezou krvavé oči z důlků. Na jedné straně "strašidelné" a na druhé veselé a zábavné. Takové jsou antistresové hračky z našeho eshopu. Ideální jako dárek v tomto sychravém podzimním období.

Odpoledne plné zábavy v Hamleys

V sobotu a v neděli (22. a 23.8.2020) od 12 do 16 hodin se budou mít možnost všichni návštěvníci pražského Hamleys zapojit do interaktivního představení značky PIXIE CREW. V Hamleys chrámu dětské zábavy a nakupování bude PIXIE CREW prezentovat zábavný klaun se spousty dárků, soutěží a zábavou.Těšíme se na vás!

PIXIE CREW v prodejnách SAM73

Vaše oblíbené produkty PIXIE CREW jsou zase o trošku víc dostupnější. Od 15.7.2020 můžete vybrané produkty z řady PIXIE CREW vyzkoušet a výhodně nakoupit ve všech prodejnách skvělé české oděvní společnosti SAM73. Jsme v dobré společnosti kvalitních značek SAM73 a PUMA.

Oslavte den dětí 2020 kreativně

Mezinárodní den dětí se kvapem blíží. Pokud chcete své děti překvapit něčím originálním, hravým, zábavným a přitom kreativním s potenciálem rozvíjet jejich dovednosti, pak zbystřete. 1. června můžete oslavit den dětí v tvůrčím duchu s našimi pixelovými produkty. Zájem dětí o něco nového a zajímavého je vždy veliký. A my jsme rádi, že naše práce dává stále větší smysl.

Omezení jako faktor rozvoje kreativity

Před třemi týdny jsme na blogu psali o tom, jak zabavit děti v karanténě. Dnes se na celé téma trávení času doma podíváme trochu z jiné perspektivy a sice pohledem na limitované možnosti v souvislosti s kreativitou.

Affiliate program