Blog, Strana 3

Jak zabavit děti v karanténě?

Od 16. března je omezen volný pohyb a nouzová opatření kvůli koronaviru prakticky "uvěznila" děti doma. Už třetí týden tak mají rodiče - často také doma v rámci homeoffice - za zády děti, které se nudí a neví co s volným časem.

Vyrešte Valentýn originálně s PIXIE CREW

Darujte letos ke svátku zamilovaných něco hravého, zábavného, kreativního a neotřelého. Květinu nebo bonboniéru dává každý. Buďte originální s dárky od PIXIE CREW a překvapte svou drahou polovičku něčím, co nečeká!

Today´s Parent píše o našem EDU panelu

Prestižní kanadský časopis pro rodiče Today´s Parent vyhodnotil ve svém listopadovém článku 25 best toys for little kids náš EDU panel jako jednu z TOP 25 hraček pro malé děti ve věku 5 až 8 let.

Slavíme SINGLES DAY - sleva 15% na vše

Myslíme i na dospěláky a mládežníky, nejen na děti. Právě dnes se slaví po celém světě SINGLES DAY. Ten vznikl v devadesátých letech v Čině a důvodem pro jeho vznik byl svátek Sv. Valentýna.

Rozvoj jemné motoriky u předškoláka

Dobře rozvinutá jemná motorika malých dětí je klíčem k budoucímu úspěšnému rozvoji psaní a kreslení (grafomotoriky) ve školním věku. Nepodceňujte tento směr vývoje a inspirujte se našimi tipy. Pomůžeme Vám procvičit prsty a koordinaci ruky a očí (vizuomotorika).

Monkey Face klíčenka k objednávce zdarma

Až do odvolání přidáváme ke každé objednávce zdarma MONKEY FACE klíčenku. Máme jich celkem 300 kusů a tak se 300 z Vás může těšit na malý bonus, který může udělat nemalou radost. Těšíte se na opičku?

Jak snadno vybrat ten správný školní batoh

Jak vybrat vhodnou školní aktovku či batoh do školy pro prvňáčka nebo žáka prvního stupně základní školy? Tuhle otázku si nyní pokládá spousta rodičů a nikdo z nich tím nechce strávit spoustu času. Přesto se chceme trefit a vybrat v ideálním případě tak, aby byl batoh bezpečný, prostorný, dobře se nosil a přitom hezky vypadal a měl šmrnc i "něco navíc".

Soutěž o kopu hodnotných cen na Instagramu

Do konce měsíce června můžete na našem Instagramu soutěžit o plno hodnotných cen - volnočasový batoh, pouzdra, mozaikové panely a kulaté přívěšky. Pokud jste si zamilovali pixelové doplňky PIXIE CREW, tak neváhejte. Celkem je v soutěži 12 krásných cen!

Nadužívání digitálních technologií snižuje schopnost komunikace u dětí

Hrozí našim dětem digitální demence? To je otázka a zároveň název jedné z tématických konferencí zaměřujících se na vliv digitálních technologií pro vývoj a prospívání dětí. Odborníci z této konference tvrdí, že hrozí u dětí zásadní zhoršení školního prospěchu, bolesti hlavy, ale i porucha spánku. To vše má přitom jednoho společného jmenovatele a tím je nadužívání mobilů, tabletů a internetu obecně.

Tip na originální dárek k Valentýnu

Datum svátku dne svatého Valentýna se kvapem blíží a už 14.2.2019 budou mít všichni zamilovaní šanci posílit své vztahy a obdarovat někoho blízkého. A my v PIXIE CREW máme tip na ten nejoriginálnější dárek Valentýnu, za který ani moc neutratíte.

Affiliate program