Právě nyní SKVĚLÉ CENY, které jinde nenajdete. A DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč k tomu!

Blog, Strana 4

Soutěžte o PIXIE CREW školní batohy s ČT

Ve čtvrtečním díle pořadu Všechno, co mám ráda vysílaného v premiéře 22.11. na ČT1 jste mohli zaznamenat soutěž o PIXIE CREW batoh. Stačí odpovědět na otázku.

Black Friday 2018

Ptáte se v emailech. Ptáte se na Facebooku. Voláte nám. Ano, BLACK FRIDAY 2018 bude a to tento týden. Od pátku 23.11. do neděle 25.11., kdy po celý víkend bude platit slevový kód BF50. Hádejte co ta krásná zkratka znamená?

Velká Minecraft soutěž s časopisem Score

S vydavatelem hráčského časopisu Score jsme připravili velkou kreativní soutěž o ceny Pixie Crew v celkové hodnotě 30 000 Kč. Podmínky soutěže se dozvíte v 10. vydání časopisu Score SPECIÁL MINECRAFT, které najdete od 25.5.2018 v novinových stáncích, trafikách i marketech.

Černý pátek ej kej ej Black Friday 2017

Rok se sešel s rokem a opět je to svátek obchodníků a největší marketingová akce internetových obchodů na celém světě - Black Friday. Černý pátek nemine ani eshop PIXIE CREW a zboží u nás díky tomu nakoupíte o čtvrtinu levněji. Co to ovšem je ten Černý pátek? Čeští zákazníci si už na něj tak trochu zvykli, ale jen málokdo ví, o co jde.

Píše o nás Fundamentally Children

Respektovaný britský server Fundamentally Children, který se zaměřuje na recenzování a pomoc při výběru hraček podporujících rozvoj jejich dovedností a potenciálu, publikoval pochvalnou recenzi našich pixelových penálů, batohů a tašek přes rameno s motivy zelené kostky Minecraft.

Halloween Pixel art

Anglosaský svátek oživlých mrtvol Halloween se dostal i k nám do Čech. Někdo jej nemusí a jiný zase zbožňuje. Jak to máte vy? A co třeba taková pixel artová dýně nebo strašidelná kočka vyskládaná na batohu? Baví / nebaví?

Pixel Crew nebo Pixie Crew? Jak to je?

Naše historie je pestrá, košatá a jak už to tak bývá na dlouhé vyprávění. Dlouhá vyprávění však dnes už nikdo nechce a číst už vůbec ne. Proto se pokusíme shrnout naši historii v krátkosti a velmi stručně. Pochopíte díky tomu, proč nás někteří hledají jako Pixel Crew, jiní jako Uanyi a další jako Pixelbags.

Skládáme muziku a tvoříme videa

PIXIE CREW je kreativní brand a stojí za ním i kreativní tým lidí. Baví nás tvořit a hrát si stejně jako to baví děti, které nosí naše batohy, tašky a používají naše pixelové penály, pouzdra a peněženky. I proto tvoříme veškerou kreativu prakticky sami - od produktových fotografií, promo videa až po vlastní hudbu. A čeká nás mnohem a mnohem víc takové zábavy.

Nosí Jurský park na zádech

Zdá se Vám to zhola nemožné? Nosit Jurský park na zádech? Ikdyby jej někdo unesl, tak ... né, neunese. Nenechte se napínat a mrkněte do našeho nového blog postu, kde pochopíte, jak je možné dostat Jurassic Park na záda a bez bolesti ;)

Pixelové školní batohy pro prvňáčky

Dlouho očekávané, často poptávané, prostě přesně takové, jaké jste je chtěli. Máme školní batohy pro prvňáčky - jediné na trhu, které rozvíjí dětskou fantazii, kreativitu a zručnost. Svým vzhledem a přidanou hodnotou v podobě pixelové desky a pixelů jsou veselé, hravé a zcela jiné než všechny ostatní batohy pro prvňáčky.

Affiliate program